Termékek Menü

BSW9-SZ-335 kristály ékszer szett

Ár:
4.200 Ft
Cikkszám: BSW9-SZ-335 kristály ékszer szett
Elérhetőség: Raktáron

Kristályokkal díszített ékszer szett.

Ékszereink nagykereskedelmi árát viszonteladói partnereink bejelentkezés után tekinthetik meg!

Leírás és Paraméterek

Csillogó  kristályokkal díszített szett, melynek része egy nyaklánc medállal és egy pár fülbevaló.

Az ékszer allergia mentes fém ötvözetből készült, külső bevonata 18 karátos sárga arany,  a lánc hossza állítható. A medál mérete 1,2 x 3 cm, a fülbevaló mérete 1,2 x 3 cm.

Ékszer szettjeink szállítása:
Az ékszerek kézbesítése, szállítása a Magyar Posta által  történik. A ékszerek szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. Az ékszerek szállítási időpontjáról lehetősége van egyeztetni az ügyfélszolgálati telefonszámon.
Szállítási partnerünk a Magyar Posta ( MPL ).
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap, akciós szállításnál 2-3 munkanap.
Az ékszereink  szállítási és csomagolási költsége  10.000.-Ft fölötti ékszer megrendelés esetén  díjmenteselőre utalás vagy bank kártyás fizetésnél 600 vagy 1000.- Ft ( a szállítási idők eltérnek ), utánvételnél 1.300.-Ft.

Ékszereink nagykereskedelmi árát viszonteladói partnereink bejelentkezés után tekinthetik meg!

Kristály ékszer szettjeink kristályokkal,cseh kristályokkal, cirkónia kövekkel és strassz kövekkel díszítettek, a kristály ékszer kiválasztásánál kérjük vegye figyelembe az általunk megadott paramétereket, és az ékszer szett viselésénél tekintettel kell lenni a  kristályok, cirkónia kövek és strassz kövek sajátosságaira, hogy ékszere minél tovább megőrizhesse szépségét. További információ kristály Ékszer szettjeink garanciális feltételeiről a Garancia menüpont alatt.